Vacante in rateVacante in rateVacante in rate
L-V: 08:00 - 17:00
bucovinaresort@gmail.com
Suceava, Romania
Vacante in rateVacante in rateVacante in rate

SPA & BALNEO

Suceava

SPA & WELNESS si Alei Terapeutice, Bai si masaje terapeutice

Alege Bucovina Resort pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret atunci cand vine vorba despre bai terapeutice, masaje terapeutice, SPA & Wellness, Sauna.

Tratament balnear si odihna

Baza de tratament balnear și odihnă reprezintă un sanctuar al sănătății și relaxării, unde oamenii vin să se refacă și să se încarce cu energie pozitivă. Aici, oaspeții sunt întâmpinați cu facilități moderne și programe personalizate de tratament, menite să ofere beneficii atât fizice, cât și mentale.

SPA & WELLNESS

Centrul Spa & Wellness este un sanctuar al relaxării și revitalizării, unde oaspeții sunt invitați să se deconecteze de la agitația vieții cotidiene și să-și reîncarce bateriile. Aici, sunt oferite o gamă largă de tratamente și servicii destinate să promoveze sănătatea și starea de bine a corpului și minții.

SALA DE FITNESS

Sala de fitness este un spațiu dedicat activităților fizice și antrenamentului, proiectat pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească sănătatea și condiția fizică. Aici, oaspeții au acces la echipamente moderne și variate, precum și la instructori specializați, pentru a-i ghida și motiva în atingerea obiectivelor lor de fitness.

ALEI TERAPEUTICE DETOX

Alei terapeutice și de detoxifiere sunt căi special concepute pentru a oferi beneficii pentru sănătate și binele general. Aceste alei sunt proiectate pentru a permite oamenilor să se relaxeze și să se refacă, dar și pentru a sprijini procesul natural de eliminare a toxinelor din organism.

SALINA

Salina cu sare de Praid și Himalaya este un sanctuar al sănătății și relaxării, unde oaspeții sunt invitați să experimenteze beneficiile terapeutice ale sării minerale și să se bucure de o atmosferă unică și revigorantă.

3 TIPURI DE SAUNA

Sauna reprezintă un spațiu special conceput pentru relaxare și revitalizare, oferind o experiență profundă de căldură și detoxifiere. Indiferent dacă alegeți o saună uscată, umedă sau cu infraroșu, veți beneficia de efectele terapeutice ale căldurii asupra corpului și mintei.

BAI TERAPEUTICE

De la băile de turba, care contribuie la detoxifierea pielii și la relaxarea mușchilor, până la băile de plante, care oferă o experiență revigorantă și revitalizantă, și băile sarate, care ajută la regenerarea și hidratarea pielii, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune tratamente pentru nevoile dumneavoastră.

SCAUN MASAJ TERAPEUTIC

Dotat cu multiple funcții și programe de masaj, scaunul oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui utilizator. De la masajul de relaxare la cel terapeutic, de la stimularea punctelor de presiune la întinderea musculară, acest scaun vă permite să experimentați beneficiile unui masaj profesionist.

PLIMBARI MONTANE TERAPEUTICE

Vă invităm să vă alăturați aventurii și să descoperiți frumusețea naturii în cadrul drumețiilor montane pe care le oferim. Cu trasee pitorești și variate, veți avea oportunitatea să explorați peisaje spectaculoase și să vă bucurați de aerul proaspăt al munților.
Vrei sa obtii aceasta vacanta in rate? Aprobare in doar 15 minute
Raport calitate-pret excelent!

Pachete turistice in rate

Alege pachetele turistice in rate fixe, fara dobanda, cu aprobare in doar 15 minute, doar cu buletinul! Ai doar avantaje!

Tratament balnear

Sanatate si liniste intr-un loc unic! Oferte speciale pentru cazare in Vatra Dornei, Suceava, in inima localitatii Cosna din Bucovina.

SPA & Wellness

Un sanctuar al echilibrului și al revitalizării, unde te poți destinde și te poți bucura de experiențe wellness care îți revigorează trupul și sufletul.

Alei terapeutice

Un labirint de alei ce îmbrățișează natura, oferindu-ți o călătorie relaxantă și revigorantă pentru corp și minte

Tinovul Cosnei

Un paradis natural într-o lume urbană, acest rezervor acvatic adăpostește o diversitate incredibilă de specii de plante și animale.

Cea mai aleasa locatie de catre turisti

Tinovul Cosnei, Suceava

Un paradis natural într-o lume urbană, acest rezervor acvatic adăpostește o diversitate incredibilă de specii de plante și animale. Un refugiu liniștit și pitoresc, Tinovul Cosnei oferă o oază de frumusețe și liniște pentru cei care îl vizitează.

1 +
Turisti anual
1 +
Specii de pasari
1 +
Specii animale
Ce spun clientii nostri?

Recenzii turisti

Ne mandrim cu numarul considerabil de turisti care au ales sistemul nostru de vacanta in rate doar cu buletinul, fara dobanda, cu aprobare in doar 15 minute! Iata cateva recenzii:

Cele mai populare pachete turistice

TOP 4 ALEGERI DE VACANTE

As a app web crawler expert, I help organizations adjust to the expanding significance of internet promoting or lipsum.

Tinovul Cosnei, Suceava

Situat într-un peisaj pitoresc, Tinovul Cosnei oferă o oază de liniște și frumusețe pentru vizitatori. Aici, puteți admira diversitatea florei și faunei locale, bucurându-vă de peisaje naturale spectaculoase.

Bucovina Resort, Suceava

Bucovina Resort oferă o experiență completă de relaxare și revigorare, cu facilități precum spa&welness, alei terapeutice, tratamente balneo, masaj, ciubăr și saună. Casute traditionale, moderne, luxoase.

Pensiunea Maya, Cosna

Pensiunea Maya oferă o experiență reconfortantă, asigurând tot confortul și facilitățile de care te poți bucura la Bucovina Resort, inclusiv spații de relaxare și wellness, tratamente balneare, masaj, ciubăr și saună.

Cabana Tinovul Cosnei

Cabana Tinovul Cosnei reprezintă alegerea perfectă pentru cei în căutare de confort și accesibilitate financiară, oferind servicii de înaltă calitate la un preț accesibil. SPA & wellness, alei terapeutice, tratamente

APROBARE IN 15 minute

Vrei o vacanta in rate?

Telefon contact

0751.676.226

Adresa de email

contact@vacantainrate.ro
APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, numele meu este Marian si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune solutii. Cum te pot ajuta?